The perfect guide to the casino

Breaking: Lasse Vibe skifter tilbage til Superligaen – Her er hans nye klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Lasse Vibe skifter tilbage til Danmark, hvor at han skal repræsentere en ny klub.

Torsdag offentliggjorde danske Lasse Vibe, at han ved årsskiftet vinker farvel til IFK Göteborg, da hans kontrakt med den svenske klub udløber. I den forbindelse udtalte han følgende, hvor at han samtidig løftede lidt af sløret for fremtiden:

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Beslutningen om at forlade Blåvitt er én af de sværeste i min karriere. Det lyder måske mærkeligt, fordi jeg er fra Danmark, men det her er min klub, og det er en klub, jeg altid vil holde med og håbe det bedste for, sagde Vibe til klubbens hjemmeside.

– Sammen med min familie har jeg besluttet, at vi vil give vores tvillingedrenge muligheden for at bo i Danmark og gå i dansk skole, hvor de kan få venner for livet. Da vi ved, at vi vil flytte til Danmark, når jeg stopper i Blåvitt, føltes det som det bedste at gøre det nu og ikke vente et par år mere, forklarede han.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den danske angriber skal da heller ikke lede længe efter en ny klub, da han Ifølge B.T. skifter til FC Midtjylland. Det kommer formentlig heller ikke som den store overraskelse, da Lasse Vibe tidligere har spillet i Brentford, som har FC Midtjyllands bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen, som sportschef.

Lasse Vibe har spillet 11 landskampe for Danmark, hvor at han har scoret et enkelt mål. Han har tidligere i karrieren spillet for blandt andre SønderjyskE.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top