The perfect guide to the casino

Anderlecht – Silkeborg spilforslag: Stærke belgiere eller modige danskere?

Kamp: Anderlecht – Silkeborg
Spilforslag: Anderlecht-sejr
Odds: 1,60
Bookmaker: Betfair

Følg spilforslaget hos Betfair her >>

Torsdagens Conference League-kamp mellem Anderlecht og Silkeborg er en af den type europæiske opgør, hvor der virkelig er forskel på erfaringen. Hjemmeholdet har vundet UEFA Cuppen (1982/1983) og Pokalvindernes Turnering (1975/1978 og 1977/1978), imens Silkeborg aldrig har været i et europæisk gruppespil før, og ikke har spillet i Europa siden 2001.

Hjemmeholdet er ikke i den bedste form. De er nummer otte i den belgiske liga med sølle ti point efter de første syv spillerunder. De har ikke vundet i deres seneste fire kampe, og spillet er ikke godt. I weekenden måtte de nøjes med 2-2 hjemme imod OH Leuven, og trænersædet er varm. Felice Mazzu blev ansat i juni før sæsonstart, men han har brug for point snart.

Hos Silkeborg ser tingene også svære ud. Efter en fremragende start på sæsonen er det i sandhed blevet hverdag igen i Søhøjlandet. De har kun vundet én af deres seneste seks kampe i alle turneringer, og de kommer til denne kamp med to nederlag i streg.

At jonglere med både europæiske og nationale kampe har været svært for de urutinerede jyder. Truppen er for tynd, og salgene af Nicolai Vallys og Rasmus Carstensen har ikke gjrot det lettere.

Anderlecht har det ikke let for tiden, men der bør være klasseforskel her. Silkeborg har ingen erfaring fra dette niveau, deres spillere er trætte, og så blev de altså sendt ud af Europa League af HJK Helsinki fra Finland. Anderlecht bør hente en sikker hjemmesejr her, og odds 1,60 er flot betalt.

Følg spilforslaget hos Betfair her >>

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top