The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Flere vilde Champions League-opgør venter

Oddsforslag: Liverpool vinder

Kampen kan streames hos Bet365.

Champions League er tilbage i denne uge, og denne onsdag aften får Liverpool hjemme på Anfield besøg af Atlético Madrid og der venter et seværdigt og formentligt også målrigt opgør.

Således er det to af verdens bedste mandskaber som brager sammen i et længeventet opgør, hvorfor der er lagt op til et ualmindeligt underholdene opgør.

Liverpool har i denne sæson fundet tilbage til fordums styrke, hvor verdensstjernen Mohamed Salah er én af de bedste spillere i verden. Den egyptiske stjerne er således inde i en vanvittig målform, ligesom Sadio Mané og Roberto Firmino er i et ekstraordinært spilhumør for tiden.

Diego Simeones tropper fra Atlético Madrid er dog et af verdens bedst organiserede mandskaber, hvorfor der bestemt ikke venter et let opgør denne onsdag aften for Jürgen Klopps mandskab.

Da de to klubber mødte hinanden for to uger siden sejrede Liverpool med 3-2 i Madrid, hvilket kom efter et yderst underholdende opgør. Inden opgøret indtager Liverpool førstepladsen i gruppen med tre sejre ud af tre mulige, mens Atlético Madrid indtager andenpladsen med fire point.

Derfor er dagens spilforslag: Liverpool vinder

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.61

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 333 kr.

Overskud: 133 kr.

[arrow_forms id=’687740′]

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Magiske Mohamed Salah: Her er hans fem bedste Liverpool-kasser i Premier League

Du kan hver eneste dag modtage spilforslag hos Oddsprofit, hvor eksperterne leverer skarpe analyserer. Besøg Oddsprofit lige her!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top