The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Christian Eriksen og Inter redder italiensk fodbold – og DU kan score kassen

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Inter – Shakhtar Donetsk – Inter vinder i ordinær tid

– Sevilla kvalificerede sig som det første hold til en europæisk finale ved at slå Manchester United i den første semifinale i Europa League. Nu gælder det den anden semifinale, hvor Inter skal forsvare italiensk fodbolds ære ved at forsøge at vinde Europa League. Klubben vandt turneringen tre gange i halvfermserne, mens den stadig hed UEFA Cup’en,

– Der er slet ikke tvivl om, at Europa League er en prioritet for Inter og for træner Antonio Conte, Holdet gik glip af mesterskabet med et enkelt point i forhold til Juventus, men en europæisk titel vil vise, at de blåsorte fra Milano er ved at være rigtig godt på vej.

– Inter ordnede tyske Bayer Leverkusen i kvartfinalen med 2-1, og holdet er i det hele taget i god form. De har vundet de sidste fem kampe på stribe, de har scoret mindst to mål i dem alle, og de har holdt nullet i fire ud af disse fem kampe.

– Alt i alt ser det ud til, at Antonio Conte har fundet en god balance på holdet, som mand for mand også ser stærkere ud end Shakhtar Donetsk.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Ukrainerne er dog på ingen måde en joke. Holdet har et hav af brasilianske spillere i truppen, og de vandt det ukrainske mesterskab på ganske overbevisende måde med hele 26 sejre i 32 kampe. De slog VfL Wolfsburg i begge kampe i ottendedelsfinalen, og FC Basel overvandt de med hele 4-1 i kvartfinalen.

– I denne semifinale er der dog skrappere modstand til klubben, der har vundet turneringen en enkelt gang. Det var i 2009 med en finalesejr over Werder Bremen i den allersidste sæson, hvor turneringen stadig hed UEFA Cup’en,

– Der har været flere overraskelser i disse knald-eller-fald kampe på det seneste, men her regner vi alligevel med, at Inter sætter sig igennem og tager finale-billetten allerede efter ordinær tid. Onsidebetting giver odds 1,60, og det er ikke så meget, men det skræller lige an til et bet.

– Vil man spille noget lidt andet, er det måske en idé at gå efter Romelu Lukaku som målscorer. Han har scoret i de seneste ni kampe i turneringen, men her er så også medregnet kampe for Everton og Manchesetr United i tidligere udgaver af turneringen Den kæmpestore belgier giver odds 2,00 på at score i kampen, og det kunne godt være værd at gå efter. Odds på et mål af Christian Eriksen kan man få til 3,75, men det er slet ikke sikkert, at danskeren begynder kampen på banen.

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Inter nummer 2 i Serie A (V24 U10 T4)
Shakhtar Donetsk nummer 1 i Ukrainian Premier League (V26 U4 T2)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,60

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 320 kroner

Overskud: 120 kroner

(Video: Du kan se Inter i aktion på videoen øverst på siden).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top