The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Messi scorer mål på ferieøen til glæde for Barcelona – og for DIG

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: Mallorca – Barcelona – Barcelona scorer mindst tre mål .

– Endelig er den spanske liga i gang igen, og FC Barcelona ligger fra land med et forspring på to point til Real Madrid i toppen af rækken. Det skal blive interessant at se, hvordan det skal gå efter den lange corona-pause.

– De forsvarende spanske mestre har været aldeles suveræne på hjemmebane, hvor de kun har sat point til mod Real Madrid (0-0). Derimod har det været noget mere op og ned på udebane. Her bør nu alligevel være en fair chance, for Mallorca ligger tredjesidst, og erfaringerne fra bl.a. Tyskland og Danmark viser, at hjemmebanefordelen ikke er meget værd, når der ingen tilskuere er. Det er med andre ord til fordel for udeholdet.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– I gamle dage var Mallorca på udebane lidt af en angst-modstander for FC Barcelona, men i de senere år har Mallorca fået mange bank. FC Barcelona har vundet de seneste seks kampe mod øboerne og har lavet 24 mål i disse seks kampe. Lionel Messi har været skadet, men han er klarmeldt, og vi tror på, at han og resten af Barcelona-offensiven slår til på ferieøen.

Bet365.com giver odds 1,57 for mere end 2,5 mål, og det er lige knap nok, at det er værd at gå efter. Bedre er at spille på, at FC Barcelona laver mindst tre mål. Det giver respektable odds 1,90.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 22.00

Sådan ligger de

Mallorca nummer 18 (V7 U4 T18)
FC Barcelona nummer 1 (V18 U4 T5)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,90

Indsats
: 150 kroner

Mulig gevinst: 285 kroner

Overskud: 135 kroner

(Øverst på siden kan du se og høre en video, hvor eksperterne diskuterer, om FC Barcelona eller Real Madrid vinder det spanske mesterskab).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top