The perfect guide to the casino

Sådan bør du spille på kampen: FC København har ikke råd til at tabe

Foto: Ritzau Scanpix


FCK taber ikke i Herning, for det er der ikke råd til.

Søndagens kamp mellem FCM og FCK er et opgør mellem nummer et og to i Superligaen, og som tingene har udviklet sig, har FCK ikke råd til at tabe kampen.

FCM vinder ikke stort, men de vinder hele tiden, og nu har de opbygget et forspring på fire point til de forsvarende danske mestre.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

En sejr vil altså sende dem syv point foran, og så begynder det at se svært ud for FCK, selvom der stadig mangler en del kampe i grundspillet og hele slutspillet.

Men FCK taber næppe denne kamp. Ståle Solbakken er defensivens mester, og der er gode penge i, at de københavnske løver lukker de midtjyske ulve ned.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Den første kamp i Parken mellem de to hold sluttede 0-0. Det kan godt blive resultatet igen. Men spillemæssigt går vi på Betfair efter at købe et odds, der hedder FCK – draw no bet, som kan købes til odds 2,85.

Det betyder, at du får pengene 2,85 gange pengene igen, hvis FCK vinder. Ender kampen uafgjort, får du pengene tilbage.

Du kan købe væddemålet og mange andre ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top