The perfect guide to the casino

Match preview: OB – Randers

OB tager imod Randers tirsdag d. 18/4 kl. 18.15 på EWII Park i Odense.

Formen:
OB ligger inden tirsdagens kamp lunt i nedrykningsslutspillet, hvor det senest blev til en 3-0 sejr over Esbjerg. Med 4 point i 6 kampe og 5 point op til Randers kan en sejr til fynboerne isolere Horsens og Esbjerg i bunden og øge spændingen om 1. pladsen i pulje 1. OB har ganske vist haft problemer med at nedbryde defensive hold i foråret, så kampen mod Randers vil formegentlig passe bedre til OB, da udeholdet også vil frem ad banen.

Randers havde mildest talt en elendig start på foråret, men efter grundspillet blev afsluttet er de så småt kommet efter det igen. Angriberne er begyndt at score mål igen og ligesom OB har gæsterne 4 point i 6 kampe i nedrykningsslutspillet. Med i bagagen har Randers, modsat OB, dog også 120 lange minutter i benene fra pokalkampen i torsdags, hvor Brøndby sejrede 4-2.

Læs også: Transferbombe: Mourinho vil stjæle sin tidligere stjerne hos Premier League-rivaler

Sidste gang de to hold mødtes i Odense blev det til en hjemmesejr på hele 3-0 i en kamp, hvor Randers på ingen måde ramte dagen. Denne gang forventes der bestemt en mere jævnbyrdig forestilling, hvor 3 point for begge mandskaber vil være vitale. Med en sejr vil Randers formegentlig sikre sig 1. pladsen i pulje 1, da der så vil være hele 8 point ned til OB, hvorimod en fynsk sejr vil mindste afstanden mellem holdene til 2 point.

Læs også: Se billederne: Courtois’ nye flirt fra årgang 1998 er helt vild med belgierens hund, som hun passer

Forventede startopstillinger:
OB’s Jeppe Tverskov er formegentlig tilbage i startopstillingen efter at have siddet ude med en karantæne. Derudover er nyerhvervelsen, Ryan Johnsson Laursen tvivlsom til tirsdagens kamp. Randers må undvære lyskeskadede Mads Fenger, ligesom Nikola Djurdjic stadig er ukampdygtig.

OB (4-4-2): Grytebust – Desler, Tverskov, Tingager, Barrett – Nielsen, Izunna, Thomasen, Jönsson – Edmundsson, Festersen

Randers FC (4-4-2): Halldorsson – Thomsen, Fenger, Agesen, Marxen – Fisker, Poulsen, Enghardt, Lundberg – Pourié, Kallesøe

Læs også: Barca led choknederlag mod Malaga – kort efter smed Isco denne hilsen på Twitter

De skal gøre forskellen:
OB fik langt om længe Rasmus Festersen og Anders K Jacobsen på måltavlen igen efter en længere periode med scoringskrise. Ligeså kan der siges om Randers, hvor Marvin Pourie også fik scoret begge mål i 2-0 sejren over Horsens. Begge hold stiller altså med angribere fyldte med selvtillid og det lader også til at være dem, der skal gøre forskellen i tirsdagens topkamp.

Læs også: Dolberg og Emre Mor nomineret til Golden Boy med TO(!) Superliga-spillere

Det kan vi forvente:
Der vil uden tvivl være nerver på for begge hold, der er presset til det yderste for at skaffe sejren og de 3 point. Begge hold har selvtilliden i orden og vil derfor komme med alt hvad de har.
Hvis OB’s forsvar bliver ved med at spille på så højt et niveau, som i de seneste kampe kan det godt blive meget svært for Randers at bryde igennem, hvor specielt store stærke Frederik Tingager har udviklet sig til en profil for fynboerne. Vi ved at OB er uhyggelige på kontrastød og det er en ting, som Randers skal være yderst opmærksomme på. Som det ser ud lige nu er OB som hold bedre kørende og en snæver sejr til hjemmeholdet er ikke utænkelig.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod Randers, hvor vi vil dække kampen live og fanger reaktionerne efterfølgende.

Læs også: Klopp afslører: Derfor vragede jeg Coutinho og Firmino mod Stoke

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top