The perfect guide to the casino

Chok: ‘Paradise Hotel’ pauses grundet overgreb

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Instagram-modeller flashede på live-tv midt under baseball-kamp!

Den svenske sæson af ‘Paradise Hotel’ er blevet sat på pause, fordi en af de mandlige deltagere har forgrebet sig på to af pigerne på hotellet.

‘Paradise Hotel’ i Sverige var én måned gammel, da man pludselig har valgt at pause programmet, mens man har trukket alle afsnit tilbage.

Nordic Entertainment Group oplyser på ‘Paradise Hotels’ Instagram-profil, at man har pauset sæsonen grundet overgreb på hotellet.

– Jeg har i dag taget beslutningen om at sætte ‘Paradise Hotel’ på pause efter at have modtaget ny information, som jeg ser meget alvorligt på og ønsker at nå til bunds med, siger koncernchef i Nordic Entertainment Group i Sverige, Anders Jensen.

21-årige Toby Johnson blev pillet ud af programmet efter blot 24 timer på hotellet, fordi han havde begået overgreb på Jennifer Paatere og Annie Dahlberg, viser det sig nu.

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

De to kvindelige ‘Paradise’-stjerner oplyser til svenske medier som Aftonbladet og Expressen, at de overvejer at melde ham til politiet.

Toby Johnson er anklaget for at have revet bh’en af Jennifer, mens han har taget en hånd mellem benene på Annie, selvom hun afviste ham.

– Da han prøver at tage hånden mellem mine ben, siger jeg, at jeg ikke har det godt med det. Han siger, at han synes, det rart, når der er kameraer, der ser med, men jeg siger, at jeg slet ikke er enig, fortæller hun ifølge Se&Hør til Expressen.

Ingen af pigerne har kunne stå frem med overgrebene, da man ikke må tale om programmet, før de vises i TV, men nu har kvinderne følt sig nødsaget til det.

SE VIDEOEN HERUNDER: Paradise-babes som nummerpiger til storkamp – Se den frække video her!

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top