The perfect guide to the casino

Bitter Blachman? DR-stjerne skal afløse ham som ‘X Factor’-dommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: WHAT: Bro’s søster har været med i Paradise Hotel

Thomas Blachman ved endnu ikke, om han fortsætter som dommer i ‘X Factor’, og han opfordrer til at DR-stjerne skal overtage hans stol, hvis det ender med at blive et nej til mere ‘X Factor’.

I 12 sæsoner har Thomas Blachman været en del af ‘X Factor’, og mens hans meddommere er blevet byttet ud pĂĄ skift, har han siddet solidt plantet i stolen, og han har ikke været til at rykke.

Læs også: Fie Laursen har oprettet en Onlyfans-konto: Her er hendes første billede

Efter den seneste sæson har han dog sĂĄet tvivl ved, hvorvidt ‘X Factor’-eventyret skal slutte, for han har tidligere fortalt, at han føler sig træt, og at alderen tynger ham.

– Det ved jeg sgu ikke. Jeg tænker ikke over det pĂĄ den mĂĄde, sagde han blandt andet til Se&Hør.

Sideløbende med ‘X Factor’ har konkurrenterne fra DR kørt fællessang i forbindelse med coronapandemien, og faktisk har DR vundet seernes hjerter, idet de har haft langt flere seere.

Læs også: Nicklaes afslører: Derfor forlod jeg Amanda

Derfor opfordrer en – mĂĄske bitter – Thomas Blachman, at TV2 skal hapse Phillip Faber, som har stĂĄet i spidsen for DR-successen ‘Fællessang’.

– Hvis ikke jeg fortsætter, sĂĄ kan de jo finde noget andet. SĂĄ kan de tage ham der Faber, eller hvad han hedder, sagde den 57-ĂĄrige ‘X Factor’-dommer spydigt, da han blev spurgt ind til en mulig afløser.

Læs også: Efter brud med Nicklaes: Nu vælter fyrene ind i Amandas DM på Instagram

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top