The perfect guide to the casino

Fie deler hudløst ærligt opslag

Foto: Ritzau Scanpix


Fie Laursen har taget adskillige kilos på de seneste uger, og det viser hun nu frem på det sociale medie, Instagram.

Fie Laursen har været igennem en hård tid, og det har sat sine tydelige spor på den kendte realitystjerne, der har ‘Paradise Hotel’, ‘Divaer i Junglen’ og ‘Ex on the Beach’ på CV’et.

Hun fortæller på sin Instagram, at hun har taget mange kilo på, og at hun er oppe i en størrelse XL, hvilket hun aldrig har været før.

Se her, hvordan hun ser ud i dag.

SE OGSÅ: Sarah Grünewald helt NØGEN

Hun skriver på sin Instagram-profil, at det er slut med at redigere sig tyndere, og at hun vil træne og kæmpe for at komme ned i vægt i stedet for at snyde.

– Idag er jeg str. X-Large – og er gået en størrelse op på blot 1 måned, da min psyke skal medicineres med stærk medicin, der gør det ved min sult, at den ikke forsvinder. Jeg er altid sulten. Og jeg kan spise rigtig meget. Jeg har været sønderknust over min krop de sidste par måneder, hvilket var derfor jeg begyndte at facetune mig selv tyndere og tog letpåklædte billeder. Jeg ville have anerkendelse på en illusion. Jeg ville bare så gerne, for en gang skyld være hende pigen, der blev komplimenteret på sin krop. Det er så f*cking trist. Jeg slettede alle de billeder, fordi jeg vil ikke sætte et falsk kropsbillede.

Hun har også delt et billede fra dengang hendes krop udadtil var perfekt, selvom det var en tid med anoreksi og bulimi.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top