Officielt: Koulibaly skifter til Al Hilal

The perfect guide to the casino

Officielt: Koulibaly skifter til Al Hilal

Endnu en stjernespiller tager turen til saudiarabisk fodbold.

Saudiarabisk fodbold er blevet et sandt paradis for aldrende fodboldstjerner, som ønsker at forsøde tilværelsen med en astronomisk lønseddel, og spillere som Karim Benzema, Ruben Neves og N’Golo Kanté har således allerede taget turen til Mellemøsten.

Saudiarabisk fodbold kan dog se frem til flere nye ansigter i løbet af sommerens transfervindue, som næsten kun lige er begyndt, og senest mand i rækken til at tage turen er Chelseas senegalesiske forsvarsstjerne, Kalidou Koulibaly, der skifter til Al Hilal.

Det bekræfter The Blues på klubbens hjemmeside. Kalidou Koulibaly har angiveligt sat sin signatur på en tre-årig aftale med Al Hilal, hvor han bliver holdkammerat med føromtalte Ruben Neves.

Der oplyses ikke noget om overgangssummen for Koulibaly, men tidligere har der været skrevet om en pris på i omegnen af 200 millioner kroner.

32-årige Koulibaly skiftede til Chelsea sidste sommer, men her formåede han aldrig rigtig at finde rytmen, og det blev således kun til 32 kampe for London-klubben, inden karrieren altså bød på et nyt eventyr.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top