The perfect guide to the casino

Transferbombe på Vestegnen? Dansk landsholdsstjerne kan være på vej til Brøndby

Der kan være en opsigtsvækkende handel under opsejling på Vestegnen.

Det er ingen hemmelighed, at Brøndby lige nu er på jagt efter en ny førsteholdsmålmand, efter man for nylig solgte Mads Hermansen til Leicester for et stort millionbeløb, og det kan altså godt gå hen at blive et opsigtsvækkende navn, der bliver hentet ind som erstatning på Vestegnen.

Ifølge B.Ts anerkendte transferjournalist, Farzam Abolhosseini, så er både Brøndby og FC København nemlig blevet tilbudt den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, der angiveligt skulle være på jagt efter en ny arbejdsgiver, efter Nice har gjort det klart, at han ikke længere er en del af fremtidsplanerne i den franske klub.

Selvom det ved første øjekast måske ikke lyder som den mest sandsynlige transfer, så er det dog ikke utænkeligt, at Brøndby kan ende med at løbe med Kasper Schmeichels underskrift.

Kamil Grabara er nemlig fortsat at finde i FC København, og medmindre han bliver solgt, så er det meget svært at forestille sig, at de vil forsøge at hente Kasper Schmeichel til klubben.

Derudover kom det for nylig frem, at Brøndbys forhandlinger med Viborg om en transfer af Lucas Lund er kollapset, og dermed tyder det altså også på, at de blå-gule fra Vestegnen er nødsaget til at kigge andre veje.

Her kunne 36-årige Kasper Schmeichel meget vel være en fin løsning på kort sigt, og eftersom den danske landsholdsstjerne eftersigende også har et ønske om at vende hjem til Danmark med familien, så virker en handel pludselig ikke så usandsynlig alligevel, hvis man også tager Brøndbys markante stigning i lønbudgettet i betragtning.

 

 

 

 

 

 

 

OVERSIGT

Scroll to Top