The perfect guide to the casino

Brøndby holder døren på klem: Forsvarsprofil kan vende retur til Vestegnen

De blå-gule fra Vestegnen holder døren på klem for Frederik Winther.

Brøndby hentede i vinterens transfervindue 22-årige Frederik Winther på en lejeaftale i Bundesliga-klubben Augsburg, men eftersom der ikke var nogen købsoption inkluderet i aftalen, så er den talentfulde forsvarsspiller nu vendt tilbage til Tyskland.

Det er dog ikke ensbetydende med, at det er et endegyldigt farvel til Frederik Winther, da Brøndby gerne vil have en venstrebenet midtstopper, mens forsvarsspillerens rolle i Augsburg forud for den kommende sæson fortsat er uklar.

Det fortæller Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

– Jamen der vil jeg bare sige, at for mig at se er det et vindue, der er langt, og så må vi se. Vi kan godt sige, at i en gruppe af stoppere vil vi jo gerne have en venstrefodet. Det giver lidt sig selv, at det vil man gerne optimalt set.

– Det har vi ikke lige nu, men om det kunne være Frederik eller en anden, må vi se på. Måske kunne det være en af de ting, vi kigger på i vinduet. Lige nu og her er planen, at Frederik skal være med i Augsburgs opstart, og så må vi jo se.

– Det er ikke sådan, at vi bare entydigt, ensidigt regner med, at Frederik kommer tilbage. Det gør vi ikke, men det kunne jo være en af de positioner, vi kigger efter, siger Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

Frederik Winther nåede at noterer sig for 15 optrædener i Brøndby-trøjen i løbet af sit lejeophold på Vestegnen.

OVERSIGT

Scroll to Top