The perfect guide to the casino

FC Nordsjælland – FCK: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [07/04/2023]

Det er søndag eftermiddag og spændingen stiger i Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland krydser klinger med FCK klokken 16:00. Der ligger løfter om en målrig kamp i luften, og vi foreslår, at du satser på, at ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 for at krydre oplevelsen.

Her er nogle nøglefaktorer, der understøtter vores spilforslag: FC Nordsjælland har formået at score i imponerende 85% af deres seneste 20 udekampe. Deres seneste kamp mod FC Midtjylland bød på hele fem mål, og de har i gennemsnit scoret to mål per kamp i denne sæsons Superliga (Mesterskabsspil). Dog har de også lukket to mål ind i den samme kamp mod FC Midtjylland.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: FC Nordsjælland – FCK
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: Right to Dream Park
Hvornår: Søndag d. 7. april kl. 16:00

Mandskaberne gør status

Inden søndagens opgør ligger FC Nordsjælland på andenpladsen i Superligaen (Mesterskabsspil) med 40 point efter 23 kampe, et resultat der på nuværende tidspunkt vil sikre dem direkte adgang til europæisk kvalifikationsspil næste sæson. Med 21 ud af 32 spillerunder overstået vil Johannes Thorups mandskab uden tvivl forsøge at tage point i denne runde for at nærme sig førstepladsen.

FCK har haft en mere ujævn sæson, men ligger dog stadig indenfor mesterskabsspillet på ligaens femteplads med 45 point efter 23 kampe. Med 14 sejre, tre uafgjorte og seks nederlag er det tydeligt, at de også vil forsøge at klatre opad i tabellen i denne runde.

Form og seneste møder

FC Nordsjælland kommer ind til opgøret med en sejr i bagagen, da de slog FC Midtjylland 3-2 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de præsteret tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

FC København måtte se sig slået af Brøndby IF med 1-2 i deres seneste kamp, og deres formkurve er heller ikke helt så stejl med to sejre og tre nederlag over deres seneste fem kampe.

FC Nordsjælland har vist sig stærke på hjemmebane med tre sejre i deres seneste fem kampe, mens FCK har haft mere blandede resultater på udebane med to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Over de seneste fem møder mellem disse to mandskaber har sejrene været fordelt ligeligt med to sejre til hver og et uafgjort opgør. Den seneste kamp endte med en sejr til FCK, der besejrede søndagens værter med 2-0.

Skader og karantæner

FC Nordsjælland:
Skader: Mads Hansen, Mohamed Diomande

FCK:
Skader: Birger Meling, David Khocholava, Khouma Babacar, Nicolai Boilesen, Theo Sander, William Clem

Forventede startopstillinger

FC Nordsjælland (4-3-3): Carljohan Eriksson – Adamo Nagalo, Daniel Svensson, Erik Marxen, Jeppe Tverskov – Andreas Schjelderup, Lucas Hey, Martin Frese – Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen, Oliver Villadsen

FCK (4-3-3): Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Scott McKenna – Mohamed Elyounoussi, Rasmus Falk Jensen, Roony Bardghji – Elias Achouri, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Så det er bare med at finde popcornene frem, sætte sig godt til rette og nyde en spændende Superliga søndag eftermiddag. Må kampen begynde!

OVERSIGT

Scroll to Top