The perfect guide to the casino

Vejle Boldklub – Viborg FF: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [07/04/2023]

Søndag eftermiddag lyder startskuddet til en spændende duel mellem Vejle Boldklub og Viborg FF på Vejle Stadion klokken 14:00. Der er lagt op til en kamp, hvor målene potentielt kan være i den lave ende, og derfor anbefaler vi at spille på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Det er ikke uden grund, at vi forudser en målfattig kamp. Vejle Boldklub har i gennemsnit kun scoret 0.86 mål per kamp i Superligaen (Mesterskabsspil) denne sæson, mens Viborg FF har holdt nullet i hele 60% af deres seneste 10 udekampe. Vejle Boldklub har også vist stærkt forsvarsspil ved at holde nullet i 75% af deres seneste fire hjemmekampe og har i gennemsnit kun lukket 0.25 mål ind i disse kampe. På hjemmebane i Superligaen (Mesterskabsspil) har Vejle Boldklub desuden kun formået at score 1.00 mål per kamp i denne sæson.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ på Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!.

Faktaboks:

Hvem: Vejle Boldklub – Viborg FF
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: Vejle Stadion
Hvornår: Søndag d. 7. april kl. 14:00

Form og position:

Vejle Boldklub er aktuelt på Superligaens fjerdeplads med 19 point efter 22 kampe, mens Viborg FF er at finde på andenpladsen med 26 point efter 23 kampe. Begge hold vil uden tvivl kæmpe for at cementere deres positioner og måske endda forbedre dem i denne spillerunde.

Til denne kamp kommer Vejle Boldklub med et nederlag i bagagen, mens Viborg FF har haft bedre succes med en sejr i deres seneste kamp. Begge hold har dog haft blandet succes i deres seneste fem kampe, hvor Vejle Boldklub har haft et sejr, to uafgjorte og to nederlag, og Viborg FF har haft to sejre, et uafgjort og to nederlag.

Hjemme- og udebanestatistik:

På hjemmebane har Vejle Boldklub haft en nogenlunde form med to sejre, to uafgjorte og et nederlag i deres seneste fem hjemmebanekampe. Viborg FF har på udebane haft det sværere med 0 sejre, to uafgjorte og tre nederlag i deres seneste fem udebanekampe.

Skader og karantæner:

Vejle Boldklub må undvære Denis Kolinger på grund af karantæne, og Dimitrios Emmanouilidis på grund af skade. Viborg FF har en længere skadesliste, der inkluderer Daniel Anyembe, Jakob Vester, Jamie Jacobs, Jean Manuel Mbom, Jeppe Grønning, Lucas Lund, og Mads Lauritsen.

Forventede startopstillinger:

Vejle Boldklub forventes at starte i en 4-5-1 opstilling med Nathan Trott i mål og German Onugkha som frontløber. Viborg FF forventes at starte i en 4-3-3 opstilling med Lucas Lund Pedersen i mål og Renato Barbosa dos Santos Júnior i angrebet.

Med alle disse faktorer i mente, er det lagt op til en spændende og tæt kamp på Vejle Stadion. Lad kampen begynde!

OVERSIGT

Scroll to Top