The perfect guide to the casino

Hvidovre IF – Randers FC: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [07/04/2023]

Søndagens Superligaen (Mesterskabsspil) kamp mellem Hvidovre IF og Randers FC på Pro Ventilation Arena tegner til at blive en målrig affære, med begge hold, der har potentialet til at finde netmaskerne. Med kick-off klokken 14:00, er der lagt op til en spændende eftermiddag af fodbold.

Det dufter af mål i begge ender, og derfor anbefales det at spille på ‘Begge Hold Scorer’. Hvidovre IF har formået at score i 83% af deres seneste seks kampe, og begge hold har fundet netmaskerne i hele 100% af Hvidovre IFs seneste syv hjemmekampe. Derudover havde Viborg FF i Hvidovre IFs seneste kamp en forventet målscore imod på hele 2.18. Med Hvidovre IF, der ikke har holdt nullet i nogen af deres seneste syv hjemmekampe, og et målgennemsnit på 3.09 per kamp i udekampene i Superligaen (Mesterskabsspil), er der lagt op til en målrig forestilling. Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Hvidovre IF – Randers FC
Hvad: Superligaen (Mesterskabsspil)
Hvor: Pro Ventilation Arena
Hvornår: Søndag d. 7. april kl. 14:00

Optakt

Værterne fra Hvidovre IF indtager lige nu en mindre ønskelig femteplads i Superligaen (Mesterskabsspil), efter at have indsamlet blot 11 point i 23 kampe. Med kun to sejre og fem uafgjorte i bagagen, er holdet på desperat jagt efter point for at undgå nedrykning.

Modsat er gæsterne fra Randers FC i en mere komfortabel position på ligaens førsteplads, med 26 point efter 23 kampe. Med seks sejre og otte uafgjorte matcher, er Randers FC opsat på at forstærke deres position i denne spillerunde.

Hvidovre IF kommer fra et nederlag til Viborg FF på 1-3, og deres form de seneste kampe har været skuffende. Omvendt hentede Randers FC en sejr i deres seneste kamp mod Lyngby Boldklub med 6-2, og holdet har vist stærkere resultater de seneste fem kampe.

Hjemmebane og udebane

På Pro Ventilation Arena har Hvidovre IF ikke haft meget at juble over, med ingen sejre i deres seneste fem hjemmebanekampe. Deres seneste hjemmebanekamp mod FC Nordsjælland endte i et 1-2 nederlag.

Randers FC har haft en blandet succes på udebane. I deres seneste udekamp mod FC Nordsjælland, endte det uafgjort 1-1. Over de seneste fem udekampe, har Randers FC kunnet notere sig for en enkelt sejr.

I de to holds indbyrdes opgør har Randers FC haft overtaget med en sejr over Hvidovre IFs 0 sejre i de seneste to kampe.

Karantæner

Hvidovre IF: Ingen
Randers FC: Oliver Olsen, Wessel Dammers

Skader

Hvidovre IF: Mads Kaalund
Randers FC: Björn Kopplin, Edgar Babayan, Frederik Lauenborg

Forventede startopstillinger

Hvidovre IF: 4-5-1
Filip Djukic – Ahmed Iljazovski, Daniel Stenderup, Marc Nielsen, Matti Olsen – Christian Jakobsen, Jonas Gemmer, Lirim Qamili, Magnus Fredslund, Martin Spelmann – Tobias Thomsen

Randers FC: 4-3-3
Patrik Carlgren – Daniel Høegh, Hugo Andersson, Oliver Zandén, William Elgaard Kaastrup – John Björkengren, Lasso Coulibaly, Mads Enggård – Marvin Egho, Mohammed Fuseini, Stephen Odey

Med spændende matchups, spændende statistikker og begge hold opsat på at kæmpe for hver eneste point, er der lagt op til en interessant kamp søndag eftermiddag. Så grib din kampgejst, placér dit væddemål og nyd kampen!

OVERSIGT

Scroll to Top