The perfect guide to the casino

Brøndby straffet – Sydsiden lukket i næste kamp

Brøndby IF står over for alvorlige konsekvenser efter urolighederne ved det seneste derby i Parken mod FC København. Fodboldens Disciplinærinstans har truffet beslutning om at lukke Sydsiden-afsnittet for tilskuere ved Brøndbys næste hjemmekamp mod Silkeborg, der afholdes mandag aften.

Udover lukningen af tilskuerafsnittet er klubben også blevet pålagt en bøde på 150.000 kroner. Disse sanktioner er resultatet af “særdeles massiv og organiseret afbrænding af pyroteknik” under kampen, hvilket førte til en betydelig afbrydelse af spillet.

Et stykke brændende pyroteknik blev også kastet fra Brøndbys tilskuerafsnit, hvilket landede nær spillerne på banen. Jens Hjortskov, formand for Fodboldens Disciplinærinstans, udtrykker det som nødvendigt at indføre skærpede sanktioner for at håndtere alvorlige overtrædelser af regelsættet, en advarsel der blev givet til klubberne allerede ved sæsonens start. Det er Brøndby-fansenes 15. overtrædelse inden for 12 måneder

FC København har ligeledes modtaget en bøde, i deres tilfælde på 175.000 kroner, relateret til hændelserne ved derbyet for brug af pyroteknik. Det er 20. gang på 12 måneder, at FCK-fansene overtræder reglerne.

OVERSIGT

Scroll to Top