Braithwaite-exit? Nu er der landet et bud på danskeren

The perfect guide to the casino

Braithwaite-exit? Nu er der landet et bud på danskeren

Martin Braithwaite er en eftertragtet herre.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

32-årige Martin Braithwaite har været brandvarm for Espanyol i indeværende sæson, hvor han har noteret sig for 12 mål og et enkelt oplæg i 22 kampe.

Det har også medført stor interesse for den danske angriber, der har en fortid i FC Barcelona. Tidligere er klubber som Sevilla, Valencia, Girona, Chelsea og Manchester United således blevet sat i forbindelse med Braithwaite, men nu har endnu en bejler meldt sig på banen.

bet365

Ifølge B.T, så har La Liga-klubben Real Betis nemlig afgivet et konkret bud på Martin Braithwaite, som angiveligt lyder på 7,5 millioner kroner.

Samtidig skulle de eftersigende være villige til at inkludere en spiller i handles, som formodes at være den 23-årige offensivspiller, Juan Cruz.

Martin Braithwaites aftale med Espanyol løber frem til sommeren 2025, og ifølge Marca kan danskeren hentes for blot fire millioner kroner til sommer, hvis det ikke lykkes den spanske klub at rykke op i La Liga.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top