The perfect guide to the casino

Fra Brøndby til Premier League på 1 år

Den danske målmand Mads Hermansen har haft en eventyrlig sæson i Leicester City, der kulminerede med oprykning til Premier League.

Mads Hermansen forlod Brøndby for et år siden for at prøve kræfter i Leicester City, og det har vist sig at være en succesfuld beslutning. Den 24-årige målmand har etableret sig som førstevalg i Leicester og har leveret en række imponerende præstationer, der har bidraget til klubbens oprykning til Premier League.

Læs også: Brøndby sætter ny rekord

Hermansen blev kåret til Årets Målmand i Championship i den forgangne sæson. Han er kendt for sine reflekser, sin skudsikkerhed og sin evne til at dirigere sit forsvar.

Hvor føler du selv, at du har rykket dig i løbet af det år, der er gået i Championship?

Jeg tror først og fremmest, at i og med at man går ind på et niveau, hvor det er højere end det, man normalt er i, så udvikler man sig automatisk generelt over en bred kam” udtaler Hermansen til 3point.

“Der kan jeg mærke, at jeg fysisk har udviklet mig. Styrkemæssigt og styrkebaseret træning er noget, vi har rigtig meget fokus på og laver hver dag. Vi har også en fysisk træner kun til målmændene, som er meget omkring os”.

“Det er selvfølgelig ikke noget, man altid kan se på banen, men der kan jeg mærke, at jeg har rykket mig meget. Så det er jo klart, at når man går ind i en helt ny spilfilosofi, og en ny måde at gøre tingene på, så er der jo meget nyt, og når det er helt nyt, så tager man også ofte nogle store skridt ad gangen.”

Hvordan tror du, det bliver at spille Premier League i den kommende sæson?

“Jeg tror, at man skal have kæmpe respekt for den niveauforskel, der er. Men jeg glæder mig i hvert fald til at gå ind med vores filosofi. Vi er en hel gruppe, som tror på den måde, vi gør tingene på. Og det er også det, jeg glæder mig til.”

“Jeg glæder mig til at komme ind med vores filosofi og blive ved med at gøre de ting, som vi alle sammen tror på, er det rigtige for os.”

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top