The perfect guide to the casino

Dette er Danmarks chancer for at vinde EM ifølge en supercomputer

Lige om lidt går det løs i Tyskland, hvor sommerens EM-slutrunde løber af stablen.

Titusindvis af danske fans er rejst til Tyskland for at følge landsholdet, og meget tyder på, at de får noget at fejre i de kommende uger. Ifølge supercomputeren BETSiE har Danmark nemlig 72,1 procent chance for at gå videre fra gruppespillet.

Til gengæld har Danmark blot 17,1 procent chance for at ende som gruppevinder i gruppe C, hvor England har hele 95 procent chance for at slutte som etter.
Ifølge supercomputeren har Serbien 62,3 procent chance for at gå videre fra gruppen, mens Slovenien blot har 34,5 procent chance for at komme videre til ottendedelsfinalerne.

Der er til gengæld ikke meget, der peger i retning af en gentagelse af Danmarks triumf i 1992. Supercomputeren giver nemlig blot Kasper Hjulmands tropper 1,1 procent chance for at vinde EM-guld.

Læs også: Dansker sniger sig ind i top 20 mest værdifulde spillere til EM

Danmark er dermed den mest 12. mest sandsynlige EM-vinder ifølge supercomputeren. På førstepladsen finder vi England, der vurderes til at have hele 20,7 procent chance for blive europamestre.
Englænderne er skarpt forfulgt af Frankrig og Tyskland, der har henholdsvis 16,9 og 14,3 procent chance for at vinde EM.

Den mindst sandsynlige vinder er Georgien, der ifølge BETSiE blot har 0,01 procent chance for at blive europamestre.

Danmarks første EM-kamp spilles mod Slovenien i Stuttgart søndag aften.
Se hele skemaet her

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top