The perfect guide to the casino

AC: Jeg er introvert og sky

Andreas Christensen er kendt som en af ​​verdens bedste forsvarsspillere, men bag facaden gemmer der sig en person, der ikke altid trives i rampelyset. I et ærligt interview med Bold.dk åbner den danske stjerne op om sin introversion, livet som familiefar og den uventede fordel ved at bo i Barcelona.

Før onsdagens træning i Freudenstadt modtog Andreas Christensen ros fra landstræner Kasper Hjulmand, der hyldede hans betydning for det danske landshold. Christensen tager imod de pæne ord med ydmyghed, men understreger samtidig, at han ikke er komfortabel med at tale om sig selv.

“Jeg er ikke så god til at snakke om mig selv, desværre,” erkender han. “Men jeg tager selvfølgelig alle komplimenter til mig.”

Denne tilbageholdenhed afspejler sig også i Christensens medieoptrædener. Han søger ikke aktivt rampelyset og foretrækker at lade sine præstationer tale for sig selv.

“Jeg er ikke god til at have mit navn derude og snakke om mig selv,” forklarer han. “Det er sådan, det er, og så må andre kommentere på mig.”

Udover fodbolden fylder Christensens to børn en stor del af hans liv. Han værdsætter tiden med dem og nyder at være hjemme, når fodboldkalenderen tillader det.

“Jeg er en lidt introvert og sky person,” siger han. “Men jeg prøver på en eller anden måde at være åben.” siger han til Bold.dk

Læs også: Klasse-kupon: Skyd EM i gang med at vinde 8.075 kroner – se ekspertens kupon her

Fordel ved Barcelona-livet: I Barcelona har Christensen fundet en uventet fordel ved sin introversion. Den sydeuropæiske spisekultur passer perfekt til hans præferencer.

“Det passer faktisk utrolig godt, fordi vi spiser tidligere, end de gør,” forklarer han. “Når vi er der, er restauranter helt tomme, og når vi går, begynder der så at blive fyldt. Det passer faktisk perfekt, så jeg har ikke været ude for det helt store på den front.”

Søndag tager Andreas Christensen og resten af ​​det danske landshold hul på EM-slutrunden, når de møder Slovenien. Med sin stille styrke og unikke personlighed udgør han en vigtig brik i holdets jagt på succes.

Andreas Christensen er en af ​​de mest talentfulde fodboldspillere i Danmark, men hans succes er ikke kun et resultat af talent. Hans ydmyghed, hårdt arbejde og evne til at fokusere på det væsentlige har også bidraget til at forme ham til den spiller, han er i dag. I en fodboldverden fyldt med egoer er Christensens introversion en forfriskende kontrast, der kun gør ham mere beundringsværdig.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top