The perfect guide to the casino

Østrigs landstræner ellevild over Pentzs Brøndby-skifte

Når Østrig på mandag indleder EM-slutrunden med en svær kamp mod Frankrig, er det Brøndby-keeperen Patrick Pentz, der vogter kassen. Skadesproblemer hos Alexander Schlager har givet Pentz chancen, og landstræner Ralf Rangnick er fuld af ros for den danske keepers beslutning om at skifte til Brøndby.

“Det taler for ham, at han er en klog knægt, der tog turen til Brøndby. Uden det skifte og det faktum, at han har spillet regelmæssigt, ville han sandsynligvis ikke være i målet på mandag,” siger Rangnick ifølge Kicker.

Læs også: Se billedet: Brøndbyfans stærkt repræsenteret til Champions League finalen

Pentz har haft stor succes i Brøndby, hvor han har vundet sølvmedaljer og sikret sig en fast plads på holdet. Den stabile spilletid har givet ham selvtillid og skabt et solidt fundament for hans præstationer på landsholdet.

Rangnick er ikke kun imponeret af Pentz’ evner i målet. Han sammenligner keeperens fodboldmæssige forståelse med en markspillers.

Vind 5200 kr. på oddseksperten Jonas Mortensens tips til Danmarks åbningskamp mod Slovenien. 

“Fodboldmæssigt er han næsten på niveau med en markspiller. Men han er ikke en af vores 25 bedste markspillere – ellers havde vi udtaget ham som markspiller,” siger Rangnick med et glimt i øjet.

Pentz har tidligere mødt Frankrig to gange i Nations League, og han var også i målet, da Østrig tabte 1-2 til Danmark i samme turnering. Den 27-årige keeper har nu seks A-landskampe for Østrig på CV’et og er klar til at vise sit værd på den helt store scene.

Østrig møder udover Frankrig også Holland og Polen i den tætte EM-pulje.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top