The perfect guide to the casino

Zanka ikke tilfreds i outfit

Annonce: Skyd EM i gang med at vinde 8.075 kroner – se ekspertens kupon her

 

Zanka: Sponsorbukser er ikke min smag

Zanka har aldrig været bange for at sige sin mening. “Hehe. Det er jo, hvad det er. Det er ikke det første tøjbrand, som sponsorerer landsholdet, der ikke falder i min personlige smag. Men det er rart at rejse i,” siger Mathias ‘Zanka’ Jørgensen til Bold.dk.

Den modebevidste landsholdsspiller griner lumsk, mens han kommenterer på det beige Shaping New Tomorrow-outfit, som han og resten af de danske landsholdsdrenge havde på under mandagens farvel-hyldest i Tivoli. Zanka valgte at klippe i sine bukser for at tilpasse dem.

Han fortæller med et smil på læben dagen efter ankomsten til den tyske by Freudenstadt, hvor landsholdet holder til under EM-slutrunden: “Ja, det er lige tætsiddende nok til min smag, og på daværende tidspunkt havde jeg ikke lige fået mine ‘hurtigkneppere’ på, så derfor var det den eneste måde, jeg kunne få det til at se nogenlunde ud, synes jeg i hvert fald selv.”

“Det lykkedes egentlig okay. Selvfølgelig er der noget håndarbejde over det, og det havde nok ikke fået 10 eller 12 i det,” lyder det fra Mathias ‘Zanka’ Jørgensen til Bold.dk.

Den 34-årige danske forsvarsspiller er på en uge gået fra at være vraget til pludselig at være en del af den danske EM-trup.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

Scroll to Top