The perfect guide to the casino

Brøndby-ejere vil købe Premier League-klub

Jahm Najafi og Jeff Moorad, der begge ejer en andel af Global Football Holdings, har sat jagten ind på at købe Premier League-klubben Everton.

Den traditionsrige Premier League-klub Everton har de seneste år befundet sig i en vanskelig situation – både økonomisk og sportsligt.

I den seneste Premier League-sæson fik de blandt andet fratrukket i alt otte point over to omgange for deres økonomiske rod, hvor de blandt andet havde brudt reglerne for financial fair play i sæsonerne 2019/20, 2020/21 og 2021/22.

Selvom Everton overlevede i Englands bedste fodboldrække, så kæmper de fortsat gevaldigt med økonomien, og det har blandt andet medført, at Premier League-klubben er blevet sat til salg.

I den forbindelse har de amerikanske forretningsmænd, Jahm Najafi og Jeff Moorad, som også ejer en andel af Global Football Holdings, meldt sig på banen som mulige købere af Everton.

Det oplyser flere britiske medier – heriblandt The Guardian.

En eventuel handel kan dog ende med at blive utrolig kompliceret, da den eller de nye ejere, som ender med at opkøbe Everton, skal punge ud med at astronomisk beløb for at efterkomme klubbens allerede eksisterende milliardgæld.

Jahm Najafi og Jeff Moorad har udover Global Football Holdings og Brøndby også investeret i fodboldklubberne Estoril, Alcorcon, Waasland-Beveren, Augsburg og Formel 1-holdet McLaren.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top