The perfect guide to the casino

Brøndby sætter ny rekord

Selvom pokalen glippede, sluttede Brøndby IF sæsonen med en flot præstation på lægterne. En markant stigning i tilskuertallet resulterede i en ny, svimlende tilskuerrekord for Brøndby Stadion.

I sæsonen 2022/23 satte Brøndby den hidtidige rekord med et gennemsnit på 19.141 tilskuere pr. kamp. Men i den netop afsluttede sæson blæste man for alvor på hornene og smadrede rekorden.

22.190 fans var i gennemsnit på plads til de blå-hvides hjemmebaneopgør, hvilket svarer til en stigning på imponerende 15,9% sammenlignet med den foregående sæson. Det betyder, at 3.049 ekstra fans i gennemsnit heppede Brøndby frem i løbet af sæsonen.

Læs også: Brøndby-ejere vil købe Premier League-klub

I alt var der 355.045 tilskuere forbi Brøndby Stadion i løbet af sæsonen. Højdepunktet var den sidste kamp mod AGF, hvor hele 27.168 tilskuere skabte en magisk atmosfære på stadion. Det var den højeste tilskuertal til en Brøndby-kamp siden 2005/06-sæsonen.

Den massive opbakning fra fansene er et klart bevis på den store kærlighed til Brøndby IF. Den elektriske stemning på Brøndby Stadion er en uvurderlig faktor for både spillere og fans, og den nye tilskuerrekord er et velfortjent skulderklap til hele Brøndby-familien.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top