The perfect guide to the casino

Kasper Schmeichel til Saudi-Arabien?

Kasper Schmeichel har lukket ned for lukrative tilbud fra Saudi-Arabien. Den danske landsholdsmålmand prioriterer sin plads på holdet og et højt konkurrenceniveau frem for de store pengesummer.

Selvom de saudiske klubber frister med millionkontrakter, er det ikke nok til at lokke Schmeichel til Mellemøsten. Han frygter, at et skifte til Saudi-Arabien ville betyde farvel til landsholdskarrieren, da ligaen ikke er stærk nok til at opretholde hans niveau.

“Jeg har fået tilbud fra Saudi-Arabien, men det er ikke aktuelt for mig,” udtaler Schmeichel til Bold.dk. “Hvis du som dansk landsholdsspiller tager til Saudi-Arabien, har du ikke chancen for at spille på landsholdet længere.”

Læs også: Jesper Lindstrøm på vej til fransk storklub

Schmeichel er fast besluttet på at fortsætte sin karriere i en europæisk liga, hvor han kan blive udfordret på det højeste niveau og dermed øge sine chancer for at repræsentere Danmark ved fremtidige turneringer.

“Med al respekt er Premier League det ultimative. Det er den bedste liga i verden med det højeste niveau. Det er den liga, der sætter standarden,” siger Schmeichel.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top