The perfect guide to the casino

Medie: Kasper Dolberg-episode irriterer ny cheftræner

Kasper Dolberg er flere gange røget i unåde for sin fremgang. Det skete både i Nice og Sevilla, og nu skulle den også være gal i Hoffenheim.

Her melder Kicker nemlig om en episode under 2-2-kampen mod Stuttgart i sidste uge.

– I løbet af sine første fire uger havde Kasper Dolberg på en eller anden måde ikke fundet nogen forbindelse til sit nye hold eller sine nye omgivelser. Angriberen, der er udlejet fra Nice og senest var udlejet til Sevilla, har virket underligt reserveret og følelseskold, skriver Kicker.

– Scenen inden Dolbergs indskiftning i 2-2-kampen mod Stuttgart var meget symptomatisk. Stuttgart havde netop bragt sig foran med 2-1, men blev reduceret til 10 mand efter Ahamadas dumhed. Så André Breitenreiter (Hoffenheim-cheftræner, red.) kaldte i al hast nye offensive spillere over til sig, så de kunne blive sendt på banen med otte minutter tilbage.

Læs også: Tidligere Brøndby-profil drømmer om landsholdet

– Mens talentet Tom Bischof skyndte sig, på grund af den pressede situation, traskede den tilsyneladende energiforladte dansker hen mod bænken for at komme af med sit opvarmningstøj i et provokerende tempo. Breitenreiter var tydeligt irriteret. Andrej Kramaric’ udligning endte med at overskygge episoden, lyder det i Kicker.

Siden den kamp har Kasper Dolberg så fået hul på bylden i sin nye tyske klub, da han i pokalnederlaget til RB Leipzig i onsdags kom på måltavlen for Hoffenheim.

OVERSIGT

Scroll to Top