The perfect guide to the casino

Trods sejr: Guardiola langer ud efter sine spillere og fans

Manchester City havde inden torsdagens Premier League-kamp mod Tottenham tabt de seneste to kampe og efter 1. halvleg så det da også ud som om, at man måtte løbe ind i endnu et nederlag, da man ved pausen var bagud med 0-2 til Tottenham på hjemmebane.

Alligevel fik man vendt det hele på hovedet i anden halvleg og vandt med 4-2, men alligevel var Pep Guardiola langt fra tilfreds med hverken sine spillere eller tilhængere på Etihad Stadium. Det fortalte den spanske manager efter kampen i mixed zone:

Læs også: Medie: Giganter spurgte på Kasper Schmeichel

– Jeg vil se en reaktion – ikke kun fra spillere, men personalet og hele organisationen. Vi er et blomsterhold, men jeg vil ikke have det her. Jeg vil slå Arsenal (i ligaen, red.). Jeg kan ikke skjule, hvor glade vi er for at vinde. Men vi er langt væk fra at være det hold, vi var. Der er mange ting, som vi er langt, langt væk fra, indleder Guardiola og fortsætter:

– Vi spiller, fordi “min manager fortalte mig at gøre dette og dette” – men der er ikke noget fra maven, noget mod. Vi var heldige, og hvis vi ikke ændrer os, kommer vi før eller siden til at tabe point. Der var ingen lidenskab, ild eller lyst til at vinde fra første minut. Det var det samme fra vores fans.

Læs også: Journalist: Spørgsmål om tid før FCK-back præsenteres i Premier League

– De var tavse i 45 minutter. De buhede, fordi vi var bagud, men ikke fordi vi spillede dårligt. Vi spillede godt. De buhede, fordi vi tabte, men måske er det ligesom vores hold. Vi var heldige, men før eller siden, hvis vi ikke ændrer os, vil vi tabe point. Vi manglede mod, passion, ild og lyst til at vinde fra starten. Det samme med vores fans.

Manchester City spiller igen på søndag, hvor Wolverhampton gæster Etihad Stadium i Premier League.

OVERSIGT

Scroll to Top