The perfect guide to the casino

Derfor er VM ét af de største sports events i verden!

Dette års VM i Qatar kommer med garanti til at trække masser af seere til – både bag skærmene hjemme i stuerne, men naturligvis også på de fysiske stadions. VM i fodbold er den absolut vigtigste og største fodboldturnering, men er derudover også ét af de mest sete sportsevents i verden.

Siden VM for første gang blev afholdt i Urugay i 1930, der i øvrigt blev afholdt med kun 13 deltagende lande, er der sket en hel del. Det der startede som en kæmpe satsning, er nu blevet en garanti for fest og farver i gaderne.

Og intet tyder på at dette års VM bliver anderledes. Med investeringer på milliarder, ser det ud til, at alt er klappet og klart!

Fra 13 til 32

Det første verdensmesterskab lagde som nævnt kun stadion til 13 lande. Det skyldtes primært, at det var rigtigt dyrt for europæiske lande, at fragte et helt fodboldhold og deres personale, nærmest om på den anden side af jorden.

Husk på at dette var i 1930, hvor det både tog lang tid, og var meget omkostningsfuldt at rejse. Derfor var der et par måneder inden kampstart, ikke et eneste europæisk hold meldt til verdensmesterskabet. FIFA kunne hurtigt regne ud, at dette ville blive en katastrofe, og derfor valgte de sammen med regeringen i Urugay, at dække omkostningerne til rejsen – hvilket da også lokkede en lille håndfuld europæiske hold med.

Dette er en gestus som vi måske ikke helt værdsætter nok i dag. Der er en god chance for at vi ikke havde haft verdensmesterskab i helt samme kaliber i dag, hvis det var gået i vasken for snart 100 år siden. Heldigvis fandt de en løsning, så vi alle sammen i dag kan nyde godt af god fodbold, og i år med VM 2022 odds i verdensklasse.

Stærke hold og underdogs i dette års VM

Der er en broget flok af hold i dette års VM – og ét hold ryster godt op i flokken – eller snarere det, at der er især ét enkelt hold, der mangler.

Italien – en mastodont i VM, og den 7. Bedste fodboldnation i verden, og på en delt 2. Plads med Tyskland over flest VM sejre, kommer de ikke til at glæde os med deres selskab i dette års VM i Qatar. Efter en skæbnesvanger kamp hvor Nordmakedonien slukkede deres VM drømme i 92. Minut, måtte Italienerne erkende at dette års VM skulle være uden dem.

Men med Italiens manglende deltagelse, betyder det bare at andre nationer nu er strøget til tops på favoritlisten. Det er lande som Tyskland, England og Argentina. Med disse hold mere eller mindre delt i hver deres gruppe, er der stor sandsynlighed for at vi enten får en række kampe i de indledende gruppespil, hvor mastodonterne tryner underdogs’ene – eller også kan de overraske, og virkelig sætte fut i VM!

Uanset hvad, er der lagt op til nogle ekstremt spændende kampe, og lige netop på grund af Italiens fravær, kan dette meget vel blive ét af de mest spændende VM’s nogensinde.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top