The perfect guide to the casino

Episoder fra Brøndby-tiden overbeviste Per Rud om Agger-ansættelse

HB Køges direktør Per Rud er ikke i tvivl om, at Daniel Agger er den rette cheftræner for klubben, selvom det er hans første trænerjob.

HB Køge har ansat Daniel Agger som cheftræner fra den kommende sæson, og målsætningen er, at Brøndby-ikonet skal føre klubben til oprykning inden for tre sæsoner.

Daniel Agger har dog aldrig haft noget trænerjob, så det er en urutineret herre, der får den store opgave, men HB Køge-direktør Per Rud er sikker på, at han har ansat rigtigt.

Den tidligere Brøndby-sportsdirektør fortæller nemlig om nogle episoder fra deres fælles tid på Vestegnen, som har overbevist ham om, at Daniel Agger er den rette.

Da Daniel Agger vendte tilbage til Brøndby i 2014 efter et succesfuldt ophold i Liverpool, tog han hurtig tangentstokken, guidede og hjalp spillerne – blandt andet med kosten.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Derudover inviterede han også hele spillertruppen i Tivoli for at samle dem – og han brugte ikke tid med de etablerede spillere.

– Daniel Agger inviterede på et tidspunkt hele truppen i Tivoli. Her satte han sig ikke bare ned og snakkede med de etablerede, som havde været det nemmeste. Han gik i dialog med de unge spillere. Det er meget sigende for ham som menneske, fortæller Per Rud til Ekstra Bladet.

Per Rud ser derudover ikke ansættelsen som et sats. Daniel Agger er nemlig et meget varmt navn på trænermarkedet. HB Køge-direktøren fortæller, at Daniel Agger har fået mere end 50 henvendelser fra klubber siden sit karrierestop.

Daniel Agger skal danne trænerteam med Lars Jacobsen, som han havde et succesfuldt samarbejde med på det danske A-landshold. Lars Jacobsen er i dag fodboldekspert på Discovery.

Duoen tiltræder først til sommer, og i videoafspilleren herunder kan du høre, hvorfor HB Køge ikke bare ansætte Daniel Agger og co. med det samme.

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top