The perfect guide to the casino

Boilesen om uro: Pinligt hvis vi brokker os

Nicolai Boilesen mener ikke, at Ståle Solbakkens optræden i Onside burde have nogen indflydelse på spillertruppen i FC København.

FC København måtte endnu engang se sig slået, da man mandag aften tabte med 1-2 til Randers FC hjemme i Parken, og efter slutfløjtet kommenterede Jess Thorup blandt andet på søndagens Onside-interview med Ståle Solbakken, som var blevet en del omtalt blandt spillerne og folkene på FC Københavns træningsanlæg.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Ifølge FCK-profilen Nicolai Boilesen, så er han dog ikke personligt blevet påvirket af det, og det håber han heller ikke, at andre i truppen er:

– Hvis nogen er blevet påvirkede, er de bare ikke professionelle nok. Det er en del af det at være professionel fodboldspiller, siger Nicolai Boilesen og tilføjer:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Jeg har i hvert fald ikke oplevet i min karriere, at tingene bare går smooth i den klub, man er i, og jeg tror ikke, der er ret mange spillere, der kan sige sig fri for at have oplevet, at der er rumsteren, trænerfyringer, bestyrelsesting og alt det her. Det er en del af gamet.

– Lige nu er der et corona-helvede, der ødelagt hele verdenen på rigtig mange punkter, så hvis vi brokker os over, at der sker en enkelt ting eller to i vores dagligdag, så vil det være pinligt, siger Boilesen, der spillede fuldtid i mandagens nederlag.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Et af de største karaktermord i dansk fodbold nogensinde’.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top