The perfect guide to the casino

Gået personligt konkurs: Nu spøger han med Brøndby-comeback

Den tidligere hovedsponsor i Brøndby, Jesper Kasi Nielsen, er gået personlig konkurs, men nu spøger han med at geninvestere i Vestegnsklubben.

Jesper Kasi Nielsen blev hovedsponsor i Brøndby IF i 2008, men samarbejdede varede kun i halvandet års tid.

Nu spøger han dog med at blive investor i klubben igen. Det sker i kølvandet på, at han er blevet erklæret personlig konkurs.

Se bare hans Facebook-opslag, hvor han nederst skriver:

– Når sagen er slut flytter jeg igen tilbage til DK for at få opstartet AGK (AG København red.) igen, og genoptage min involvering i BIF.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Den tidligere milliardær har en igangværende konflikt med smykkeselskabet Pandora, hvilket har fået ham erklæret personlig konkurs. Han forventer dog at vinde sagen, skriver han til Finans.dk.

– Krigsskader kalder vi det i familien. Dem har vi haft en hel del af de sidste ni år. Pandora-earnoutsagen er meget nær sin afslutning, og familien kan snart kalde sig milliardærer igen.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Jesper Kasi Nielsen har tidligere luftet sine ambitioner om igen at investere i Brøndby IF. Det er ikke mere end et år siden, at han udtrykte sin drøm om at blive en del af klubben igen.

Det virker dog ikke realistisk i øjeblikket.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Når man siger ‘det er noget pis’ tre gange i et interview på 30 sekunder, så ER det noget pis!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top