The perfect guide to the casino

Conte: Jeg bliver nødt til at vælge

Inter-træner Antonio Conte uddyber sine udtalelser fra fredag aften.

Fredag aften tabte Inter Europa League-finalen til Sevilla, og efter kampen udtalte Antonio Conte sig yderst kryptisk om sin egen fremtid.

Efterfølgende har han sat nogle flere ord på sine udtalelser, hvor han fortæller, at der har været flere episoder i løbet af året, hvor han har været utilfreds med Inter.

– Der er ingen bitterhed fra mig eller klubben. Det er mennesker, jeg allerede har arbejdet med tidligere, så det er ikke problemet. Det handler om forskellige syn på tingene og nogle situationer, jeg har stået overfor i år og ikke har syntes om. Jeg har en familie og jeg må finde ud af, om det er fodbold eller familie, der er prioriteten, sagde Conte ifølge Football Italia og fortsatte:

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Hvis nogle ting også får indflydelse på min familie, så er det ikke længere for mig. Alt har sine grænser, og jeg må se hvor mine. Vi vil klarlægge situationen uden bitterhed, for jeg vil altid være taknemmelig for at have fået chancen for at bruge et godt år i Inter, men på den anden side har det også været meget hårdt.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Hvis I tror, at jeg vil træde tilbage, så er det ikke det. Jeg har sagt, hvad jeg tænker, I har hørt mine ord og de ændrer sig ikke.

Conte og Inter endte på andenpladsen i Serie A, hvor de var ét point fra Juventus.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Kongerne af Europa League gør det igen: Sevilla slår Inter & Eriksen i finalen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top