The perfect guide to the casino

AGF-anfører er bænket: De andre er bare bedre end mig

AGF-anfører Niklas Backman varmer bænken for AGF, men han forstår godt hvorfor.

Fredag spillede AGF uafgjort med St. Pauli i en træningskamp, inden det i næste uge går løs i Europa League-kvalifikationen mod FC Honka.

Under fredagens opgør var anfører Niklas Backman at finde på bænken, hvilket han ofte har været på det seneste. Nu fortæller han så, at han bare må kæmpe videre, hvis han vil have mere spilletid.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Det er, som det er. Sådan sluttede sidste sæson jo også, hvor jeg var skadet, og jeg må bare sige, at både Hausner og Tingager har gjort det fantastisk, så jeg kan ikke brokke mig. Jeg vil selvfølgelig gerne spille, det vil alle i truppen, men jeg ser det også som en stor styrke, at holdet har klaret sig så godt, selvom der har været skader. Andre er trådt i karakter, og det er positivt, siger han til Århus Stiftstidende og fortsætter:

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Jeg havde vel spillet en af mine bedste sæsoner i karrieren, inden jeg blev skadet. Nu er jeg på vej tilbage, er tæt på 100 procent, men så længe de andre præsterer, må jeg bare arbejde ekstra hårdt for at komme i betragtning. Det skal nok komme.

I sidste sæson blev det til 25 kampe for Niklas Backman i AGF-trøjen.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Superligaens største bølle: Nicolai Poulsen slår sin egen rekord – se alle hans advarsler her.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top