The perfect guide to the casino

Tre Chelsea-spillere skadet i FA Cup-finalen: – Må vi ikke nok få en pause?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Chelsea-manager Frank Lampard er utilfreds med det tætte kampprogram, og han beder om at få udsættelse fra første runde i Premier League.

Chelsea tabte lørdagens FA Cup-finale mod Arsenal, og holdet fik endda tre mand skadet. César Azpilicueta og Christian Pulisic forlod Wembley med fibersprængninger, mens Pedro Rodriguez måtte ud på en båre med noget, der lignede en skulder, der var gået af led. Og det skyldes alt sammen det tætte kampprogram, mener manager Frank Lampard.

– Spillerne trænger til en pause. Det er derfor, to mand i dag må gå ud med fibersprængninger, siger Frank Lampard ifølge London Evening Standard. (Du kan se, hvordan det gik for César Azpilicueta på videoen øverst på siden).

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Nu venter en returkamp på lørdag i Champions League, som med en vis sandsynlighed bliver London-klubbens sidste i denne sæson. Bayern München har nemlig vundet den første kamp på udebane med 3-0.

Og derefter varer det kun en måned, førend den næste sæson begynder. Det sker i weekenden 12. – 13. september.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Selv hvis det værste skulle ske, at vi ryger ud af Champions League, så synes jeg stadig, at 12. september er for tidligt at begynde den nye sæson. Spillerne trænger til en pause. Og jeg synes, at Premier League skylder os det, når vi nu er med i Champions League, siger Frank Lampard.

Det er dog meget usandsynligt, at Premier League vil flytte kamp-premieren for de hold, der spiller internationalt i august. De tre andre klubber er Wolverhampton og begge Manchester-klubber. Premier League begynder allerede en måned efter sin normale start på grund af corona-pandemien, og der er derfor ingen huller i kalenderen til udsatte kampe.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top