The perfect guide to the casino

AGF-spillere tilbage på træningsbanen: – Vi har begået en fejl

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


AGF har kaldt spillerne tilbage på træningsbanen. Anfører erkender, at nogle af spillerne begik en fejl ved at træne på klubbens anlæg, mens de var sendt hjem.

Mandag var AGF-spillerne tilbage på Fredensvang for at forberede sig til genåbningen af sæsonen. Der har ikke været spillet Superliga-fodbold i over en måned på grund af udbruddet af coronavirus.

Men AGF har altså valgt at kalde spillerne tilbage på arbejde for at forberede dem til næste kamp, som tidligst finder sted om små fire uger.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

I sidste uge blev flere AGF-spillere set på klubbens anlæg i Fredensvang, selvom klubben havde sendt hele truppen hjem. Det havde AGF gjort for at få del i statens lønkompensation til lønmodtagere. Men den kan man ikke få del i, hvis medarbejderne arbejder på arbejdspladsen.

– I jagten på et velegnet og sikkert sted at holde os i gang tænkte vi os ikke om. Vores levebrød er at være skarpe og at holde os i form, og det var egentlig blot det, som vi helt privat forsøgte på et sikkert sted. Vi har beklaget overfor klubben og for vores kollegaer, og vi er glade for, at vi nu igen – på helt korrekt vis – kan træne på Fredensvang, siger klubbens svenske anfører, Niklas Backman, til AGFs hjemmeside om de episoder.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Sportschef Peter Christiansen glæder sig over, at spillerne er tilbage på træningsbanen.

– Det er vores første skridt frem mod den forhåbentlige snarlige genåbning af dansk fodbold, som vi alle ser frem til. Her skal vi ud at genoptage jagten på en placering i mesterskabsspillet, og vi har ikke mindst også en vigtig pokal-semifinale at se frem til, siger Peter Christiansen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top