The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp udtaler sig endelig omkring hele forløbet op til suspenderingen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Jürgen Klopp fortæller om dagene op til suspenderingen af al engelsk fodbold.

To dage inden at al engelsk fodbold blev suspenderet var Liverpool i aktion hjemme på Anfield mod Atlético Madrid, og dette var selvom at Spanien allerede på det tidspunkt var hårdt ramt af coronavirus-pandemien.

Derfor havde Jürgen Klopp svært ved at forberede sig til kampen, og det sætter han nu nogle ord på til klubbens egen hjemmeside.

– Det er to uger siden, vi mødte Atletico, men det føles som meget længere tid. Jeg kan huske, at vi alle kendte til situationen rundt omkring i verden, men vi var stadig ‘i vores tunnel’, om man vil, og indtil da var det ikke rigtig i tankerne i England, siger Klopp.

– Vi spillede Bournemouth-kampen om lørdagen, som vi vandt, og søndag tabte City, så informationen var ‘to sejre igen’.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Men mandag morgen vågnede jeg op og hørte om situationen i Madrid, at de ville lukke skoler og universiteter fra onsdag, så det var virkelig underligt at forberede os til kampen for at være ærlig.

– Jeg har normalt ikke problemer med tingene omkring mig, jeg kan opbygge barrierer, så jeg kan forberede mig til kampe, men det var meget svært i det øjeblik.

Liverpool spillede mod Atletico Madrid om onsdagen, og da spillerne fredag mødte ind til træning igen, var alt forandret.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Da vi mødte ind fredag, var det ret tydeligt, det ikke var en træningssession. Jo, vi trænede, men det var mere et møde. Vi havde masser at tale om og tænke på; ting jeg aldrig i mit liv havde tænkt på før.

– Ingen vidste præcist – og ved det stadig ikke – hvordan det ville gå herfra. Vi forsøgte at organisere det så meget for drengene, som vi kunne og gøre de ting, vi havde ansvar for. Så sendte vi alle hjem, og her er vi stadig, siger Klopp.

Liverpool mangler blot to sejre for at sikre sig det første engelske mesterskab i 30 år.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top