The perfect guide to the casino

Cykelløb og fodbold i samme by? Tour de France kan true EM i Danmark

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Den største risiko for, at EM kan gennemføres i Danmark til næste år kan komme fra cykelløbet Tour de France.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) besluttede tirsdag at udskyde EM i fodbold med et år på grund af den omsiggribende coronavirus. Men det kan føre til dato-sammenfald med Tour de France, som netop skal begynde i København til næste år.

Formanden for Dansk Boldspil-Union (DBU), Jesper Møller, sagde på et pressemøde, at han regnede med, at de fire kampe, som skulle have været afviklet i København i 2020, i stedet kan afvikles i København i 2021. Men helt sikker kan man ikke være, lod han forstå.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Truslen kan meget vel komme fra Tour de France, som for første gang nogensinde skal køre i Danmark i 2021. Og løbet begynder i København.

De danske kampe ved EM i fodbold skal efter den nye plan spilles 12. juni (mod Finland), 17. juni (mod Belgien) og 21. juni (mod Rusland). Men dertil kommer en ottendedelsfinale mellem to ukendte hold, som skal begynde 28. juni.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Dette kan vise sig at komme for tæt på Tour de France-starten i København, som skal finde sted 2. juli, hvor den danske hovedstad skal være ryddet for al anden trafik for at give plads til verdens største cykelløb.

Det handler dels om sikkerheden for løbet, men det handler også om, hvorvidt hotelkapaciteten i byen er stor nok til at rumme begge begivenheder.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top