The perfect guide to the casino

Stiktosset Zlatan til møde med Milans ledelse: Forlader han klubben?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


En arrig Zlatan Ibrahimovic har tænkt sig at skælde ud på AC Milans adm. direktør, Ivan Gazidis.

Ifølge svenske Aftonbladet har Zlatan Ibrahimovic tænkt sig at give den administrerende direktør det glatte lag, når han senere på ugen mødes med ham.

Årsagen er, at klubben har fyret den tekniske direktør, Zvonimir Boban, der sammen med klub-legenden Paolo Maldini spillede en nøglerolle, da Zlatan Ibrahimovic i januar gjorde comeback i AC Milan efter sit skifte fra Los Angelels Galaxy.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Sydafrikanske Ivan Gazidis har efter sigende besluttet, at træner Stefano Pioli skal stoppe til sommer. I stedet skal tyskeren Ralf Rangnick ansættes som manager til næste sæson.

Zvonimir Boban var både utilfreds med beslutningen – der altså ikke er bekræftet – og med timingen, da kroaten føler, at beslutningen er taget bag hans ryg.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Får Zlatan Ibrahimovc på mødet med Ivan Gazidis bekræftet planerne, og ender det med, at Paolo Maldini også ryger ud af klubben, kan den 38-årige svensker tænkes at smække med døren.

Han fik en kontrakt, der udløber til sommer. Den forlænges ganske vist automatisk med et år, hvis AC Milan kvalificerer sig til Champions League, men det er der intet, der tyder på i øjeblikket.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top