The perfect guide to the casino

Manchester City er klar til finalen og Liverpool fortsætter mod mesterskabet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Manchester City havde et særdeles godt udgangspunkt inden returkampen på Etihad Stadium, da man slog Manchester United med 1-3 i første opgør af Carabao Cup-semifinalen.

Vinderen af Manchester-derbyet vidste på forhånd, at de skulle møde oprykkerne fra Aston Villa, og derfor ville vinderen af opgøret være store favoritter i en finale. Hverken Ole Gunnar Solskjær eller Pep Guardiola stillede op med fuldt reservehold, og derfor blev det også en spændende kamp.

Hjemmeholdet fra City startede som forventet bedst, og havde i løbet af kampens første halve time flere store chancer, men på grund af en utrolig velspillende David de Gea, kunne Manchester United noget overraskende bringe sig i front.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Et frispark fra Fred endte hos Nemanja Matic, der iskoldt huggede til bolden første gang og med et velplaceret skud, kunne bringe udeholdet i front. Det gav Manchester United blod på tanden, der nu kun manglede ét mål for at stå i finalen, men omvendt blev scoringen også et wakeup call for Manchester City.

I 2. halvleg var Manchester City igen i kontrol, og da målscorer Nemanja Matic fik sit andet gule kort med et kvarter igen, så missionen tæt på umulig ud. Udover et frispark på kanten af feltet med tre minutter igen fra Fred, var det hjemmeholdet, der var tættere på 1-1 målet end 0-2. Kampen endte 0-1, og dermed er Manchester City klar til finalen mod Aston Villa.

West Ham og Liverpool mødte også hinanden i Premier League, og her var Liverpool endnu en gang ustoppelige. Man kunne med en sejr bringe sig 19 point foran Manchester City, og det var lige netop, hvad man gjorde da man sejrede med 0-2.

Divock Origi blev nedlagt i feltet, og straffesparket fik Mohamed Salah lov til at sparke. Det gjorde han stensikkert, og sendte dermed Liverpool i front inden halvlegen.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Blot syv minutter inde i 2. halvleg lukkede Liverpool kampen, og endnu en gang fik Mohamed Salah en hovedrolle. Mohamed Salah modtog bolden på midterlinjen og startede en Liverpool-kontra, hvor han sendte en perfekt ydersideaflevering videre til Alex Oxlade-Chamberlain, der scorede sit sjette mål i sæsonen, og samtidig sikrede Liverpool en 0-2 sejr.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top