The perfect guide to the casino

Rodgers nægter at opgive håbet om mesterskabet: Vi sælger ingen af vores spillere i januar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Brendan Rodgers nægter at sælge sine spillere her i januar.

Leicester har overrasket alt og alle i denne sæson, hvor at Brendan Rodgers’ mandskab har indtaget en solid andenplads i Premier League ved hjælp af flot og offensiv fodbold kombineret med en solid defensiv.

Derfor bliver flere Leicester City-spillere rygtet væk her i januar til rivaliserende klubber, men Brendan Rodgers nægte at slippe nogle af sine profiler.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Der er ingen af dem, vi vil beholde, der skifter. Jeg tror, vi har haft nogle henvendelser i forhold til lejeaftaler til nogle af de yngre spillere, men de spillere, der altid bliver talt om, bliver her, siger Brendan Rodgers ifølge Sky Sports.

– Vi ved, at hvis vi skal spille europæisk fodbold i næste sæson, så skal vi bruge bredden – men januar er også en rigtig svær måned.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Jeg tror, vi skal se, om vi kan forbedre truppen, og hvis vi ikke kan, vil vi vente til sommer. Vi er et rigtig fint sted, og vi vil ikke handle bare for at handle. Det skal være spillere, der kan forbedre truppen, siger Brendan Rodgers.

Leicester City har 13 point op til Liverpool på førstepladsen i Premier League, men Merseyside-klubben har en ekstra kamp i hånden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top