The perfect guide to the casino

Claudio Ranieri glæder sig til at møde Zlatan: San Siro bliver tændt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Claudio Ranieri regner med at San Siro går helt amok, hvis at Zlatan starter inde i opgøret mod Sampdoria på mandag.

Zlatan Ibrahimovic er som bekendt tilbage i Serie A, hvor at han endnu engang skal tørne ud for AC Milan. Han kan formentlig se frem til sin debut på mandag, hvor at Milano-klubben tager imod Sampdoria.

Der er Claudio Ranieri træner og han ser frem mod kampen, hvor at han regner med at San Siro eksploderer, hvis at Zlatan starter inden i kampen. Han frygter også selv den svenske angriber.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Jeg håber, at vi starter 2020 med en god præstation og point, selvom det at møde Ibrahimovic aldrig er en god start på året.

– Milan har en masse kvalitetsspillere, så deres nuværende position i tabellen er uforklarlig. Holdet er entusiastisk, og Ibrahimovic kommer til at bringe med vindermentalitet.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Jeg er helt sikker på, at Ibra vil spille, sandsynligvis fra start. San Siro bliver tændt, så vi har brug for at være cool, siger Ranieri.

Sampdoria med Claudio Ranieri i spidsen er placeret på en skuffende 17. plads i Serie A, hvor at de blot har et enkelt point ned til nedrykningstregen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top