The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken: ‘ Det er meget naivt og dumt at tro, at det ikke får nogen betydning’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Der er ikke lang tid til, at FC København skal gøre sit for at sikre sig europæisk fodbold efter jul og nytår.

Klokken 18.55 tager FC København imod Malmø FF på hjemmebane, og så længe man ikke taber i aften, så er man sikret at gå videre som minimum 2’er. Malmø skal derfor frem og angribe, og det ved FC København og Ståle Solbakken også. Derfor må det gøre ekstra ondt at undvære Carlos Zeca, og det er Solbakken godt klar over.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– Det er meget naivt og dumt at tro, at det ikke får nogen betydning. Jeg kan se på lønchecken, at han er en af dem, der skal bidrage mest, og det har han gjort, siden han kom. Han har haft en kanon sæson, og i kraft af alle de problemer, vi har haft på andre ledende stjerner, har han været ’ever present’, og det har han gjort rigtig godt, sagde Ståle Solbakken blandt andet på pressemødet før kampen.

Med Carlos Zeca ude, skal FC København finde en erstatning, og heldigvis har man Jens Stage med i truppen igen. Problemet er bare, at han blot har trænet minimalt på det seneste på grund af en skade. Ståle er selvfølgelig klar over, at FC København ikke skal jagte en sejr, men nordmanden mener, at det først bliver sent i kampen, at man kommer til at se, hvilke hold der kan nøjes med uafgjort, og hvilket hold, der skal vinde.

– Vi er nødt til at komponere holdet anderledes og finde løsninger, der gør, at vi kan klare os uden ham, men det har jeg en god tro på, at vi kan. Jens Stage har trænet i to dage og skal træne nu igen. Så må vi se, om touchet sidder bedre, end det gjorde i går.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Begge hold har en klar identitet og måde at spille fodbold på, men der kommer jo en afslutning på kampen, hvor enten vi eller Malmö skal score et mål, og det vil nok præge kampen i slutfasen, lyder det fra Ståle Solbakken.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top