The perfect guide to the casino

Malmö FF-træner: ‘Vi har alt at vinde, og de har alt at tabe’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Selvtilliden er helt fin for Malmö FF-træneren, Uwe Rösler, inden det skandinaviske brag i Telia Parken klokken 18.55.

Malmö kommer fra en 4-3 sejr over Dynamo Kiev på hjemmebane, og har derfor selvtilliden helt i orden. Ståle Solbakken har tidligere udtalt, at han ikke vil spille for en uafgjort fra start af, men at man kommer til at se i slutningen af kampen, hvilket hold, der kan nøjes med uafgjort, og hvilket hold, som skal vinde. Det er samme opfattelse Uwe Rösler havde på pressemødet, da han blev spurgt ind til FC København.

– Jeg tror, at FCK til tider vil presse os højt. De vil prøve at vinde kampen, ligesom vi vil. Jeg tror ikke, at Ståle Solbakken vil spille efter uafgjort, sagde Uwe Rösler.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Malmö går ellers kun videre, hvis de vinder over FC København, eller hvis Dynamo Kiev ikke vinder over FC Lugano. Derfor er der maks pres på Malmö FF, men hvis du spørger Uwe Rösler, så er der endnu mere pres på hjemmeholdet fra FC København.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– De fører gruppen, så vi har alt at vinde, og de har alt at tabe. Jeg forventer en lige kamp mellem to hold, der i starten holder hinanden i skak. Forhåbentlig kan vi spille en anden halvleg, som vi gjorde hjemme mod FCK og Kiev.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top