The perfect guide to the casino

Malmø-træner ikke i tvivl: Han er bedre end FC København-stjernen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Malmø FF tog en højst overraskende sejr over Dynamo Kiev på hjemmebane i går, og dermed er der lagt op til et brag af en finale, når Malmø kommer til Telia Parken den 12. december.

Den 12. december skal FC København blot bruge ét point for at gå videre, imens man ryger ud, hvis Malmø vinder og Dynamo Kiev samtidig slår Lugano. FC København er uden Carlos Zeca til den kamp, da han fik et yderst unødvendigt gult kort i 1. halvleg, og dermed skal man spille uden en af de vigtigste spillere.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Hos Malmø har man massere af selvtillid, og inden kampen har målmandstræneren for Malmø, Jonnie Fedel, meldt om, at man har en fordel i forhold til FC København, når det handler om holdenes to målmænd. Den tidligere FC Midtjylland-træner, Johan Dahlin, er nemlig bedre end Karl-Johan Johnsson, hvis man spørger Jonnie Fedel, der samtidig ikke forstår, hvorfor Dahlin ikke er foran Kalle Johnsson på det svenske landshold.

– Med al respekt for Kristoffer Nordfeldt og Karl-Johan Johnsson, mener jeg virkelig, at Johan kan konkurrere med Robin Olsen. Han er blandt de tre bedste målmænd i Sverige. Det er et under, at han ikke er en del af landsholdet, når hans sæson har været så enestående. Han har så rolig og stabil, og han har ikke lavet en afgørende fejl hele sæsonen, siger Fedel til Sydsvenskan.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Kalle Johnsson er noteret for syv landskampe, imens Dahlin har stået fire. I denne sæson har Dahlin stået 45 kampe. Her har han lukket 31 mål ind, imens han har holdt 23 clean sheets. Kalle Johnsson er i den grad ved at slå Sten Grytebust af, i kampen om at blive førstevalget i FC København. I denne sæson har han spillet 18 kampe, hvor det er blevet til syv clean sheets, imens han har lukket 17 mål ind.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top