The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-spiller med voldsom afsløring: Jeg fik mordtrusler for det

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Tilbage i 2005, indgik FC København en toårig aftale med den norske forsvarsspiler André Bergdølmo, der dog heller ikke fik længere tid i FC København end de to år. Nu kommer han med en vild historie.

André Bergdølmo nåede at spille 53 kampe for FC København, og her vandt han to danske mesterskaber og scorede samtidig fem mål. I dag er han blevet 48 år, og arbejder som assistenttræner for norske Ullensaker/Kisa IL. Nu har han fortalt om en af hans gamle oplevelser til VG, og her bliver der åbnet op for, at han endte med at modtage dødstrusler grundet hele episoden.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Det hele startede for 18 år siden, da nordmanden var 30 år. Her havde han bestemt sig for at gå på leopardjagt i Zimbabwe under sin licensjagt. Leopardjagten var en succes for Bergdølmo, der den dag i dag, har den udstoppede leopard stående i sit hjem i Norge. Han understreger i interviewet, at den leopard han skød, skulle dræbes alligevel, fordi to hanleoparder kæmpede om det samme territorium. Det er dog ikke en forklaring, som alle godkendte.

– Der var en masse postyr. Og jeg fik mordtrusler over telefonen. Men når jeg snakker om det i dag, har jeg en god forklaring. Jeg havde en CITES-licens fra Genevé, som bruges til at regulere jagt på truede dyrearter, og den blev udstedt efter anmodning fra de zimbabwiske myndigheder, forklarer André Bergdølmo til VG

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Det var heller ikke helt billigt at få skudt leoparden, for i interviewet fortæller han også, at han brugte to uger på at jagte dyret, og i den tid skulle betale for 27 menneskers kost og logi. I løbet af karrieren spillede han for Skjetten SK, Lillestrøm, Rosenborg, Ajax, Borussia Dortmund, FC København og Strømgodset.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top