Referat: OB i top 3 efter overbevisende sejr over FC Nordsjælland

FC Nordsjælland formåede ikke at få noget med hjem fra Fyn, da de blev besejret med 3-1 af OB efter bl.a. to scoringer af Sander Svendsen.

Der var sol over Fyn i eftermiddagens opgør mellem OB og FC Nordsjælland, hvor begge hold skulle bruge tre point for ikke at tabe terræn i kapløbet om top 6.

OB pressede højt på gæsterne fra kampens start, hvilket i de indledende minutter gav udbytte i form af nogle gode muligheder for fynboerne, hvor den sidste effektivitet dog manglede.

Knap ti minutter inde i kampen fik vi den første scoring. OB byggede op i venstre side og kombinerede sig igennem, så Sander Svendsen havde frit løb mod baglinjen, hvorefter han lagde den af til Bashkim Kadrii, der køligt sparkede de stribede i front til 1-0.

OB fortsatte efter scoringen det gode spil, hvor de holdt i bolden og fik gæsterne til at løbe mange meter.

Som kampen skred frem kom FC Nordsjælland bedre med i kampen, hvor de fik kørt bolden rundt i egne rækker, men manglede den sidste skarphed i afleveringerne, når de nærmede sig banens sidste tredjedel.

Efter en god halv times spil fik vi endnu en OB-scoring efter et hjørnespark. Jeppe Tverskov vandt duellen o Nicolai Larsen fik kun parreret, hvorefter Sander Svendsen fulgte op med en akrobatisk scoring til 2-0, som også blev pausestillingen.

Efter pausen var det fortsat gæsterne fra Farum, der havde spilovertaget og kort inde i 2. halvleg lykkedes det da også at komme på måltavlen efter et fint indlæg i feltet fra Mohammed Kudus, hvorefter Mikkel Damsgaard sparkede reduceringen i kassen til 2-1.

Efter en times spil burde FC Nordsjælland have udlignet, da Isaac Atanga opsnappede en løs bold midt for mål, men hans afslutning ramte sidenettet til held for OB.

Kort efter fik OB udbygget føringen på ny. Jacob Barret fandt Sander Svendsen, der var helt fri i feltet, hvor han med et kort træk kanonerede bolden over i det lange hjørne til 3-1.

FC Nordsjælland kunne ikke bestige bjerget trods meget boldbesiddelse, men chancerne udeblev for gæsterne. I stedet endte det dumt for FC Nordsjællands Clinton Antwi, der fik rødt kort for en grov tackling i slutminutterne og dermed sluttede kampen 3-1 til OB.

OB sikrede sig dermed de tre point med sejren og rykkede op på 3. pladsen i 3F Superligaen.