The perfect guide to the casino

Pokalsensation på Amager: Fremad Amager slår pokalmestrene ud

Foto: Ritzau Scanpix


Efter et par spændende omgange forlænget spilletid for både FC København og Brøndby IF, jagtede FC Midtjylland en sejr over Fremad Amager på udebane.

De mødtes også i 2016, og her vandt FC Midtjylland med 1-3, men denne aften var det altså et langt mindre målfarligt Midtjylland-mandskab, som var kommet til Amager. Fremad Amager startede offensivt ud, da angriber Samson Iyede blot skulle bruge to minutter, før han havde et skud kort forbi mål. Vi skulle ikke mere end ti minutter inde i kampen, før Fremad Amager endnu en gang havde en fin chance, men denne gang endte den igen forbi mål.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

FC Midtjylland var bestemt også med i kampen, men i det 21. minut havde Fremad Amager endnu en fin mulighed, da de fik et frispark lige uden for feltet. En fin 1. halvleg, hvor begge havde muligheder for at score, men ingen kom på tavlen. Evander havde en fin chance lige efter pausen, men et dårligt touch endte med at ødelægge chancen for mål. Efter 54 minutter blev FC Midtjylland reduceret til 10 mand, da Jens-Lys Cajuste fik sit andet gule kort.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Vi skulle hen til det 66. minut, for at få kampens første mål. Her var det Fremad Amagers Samson Iyede, som på flot vis tæmmede bolden og hamrede den i modsatte ende af målet med venstrebenet. Det var især en 2. halvleg, med fine muligheder for begge hold, men FC Midtjylland kunne ikke få puttet bolden i kassen. De fik et frispark sent i kampen, hvor Awer Mabil og Evander kom op og toppes, men her endte Mabil med at sparke. Da forsøget blev sat over kassen, klappede Evander hånligt ud til trænerbænken, og meget mere blev det ikke til. Dermed slog Fremad Amager de forsvarende mestre ud, i en kamp, hvor det langt fra var ufortjent, at hjemmeholdet vandt kampen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top