The perfect guide to the casino

Forfatter med vild anklage: Dette trick har gjort Teemu Pukki god i sine unge dage

Foto: Ritzau Scanpix


Det er svært ikke at nævne Teemu Pukki, når man som dansker snakker om Premier League. Her har den tidligere Brøndby-stjerne nemlig overrasket alt og alle i snart halvanden sæson.

Det startede med en vild sæson i Championship, hvor han blev topscorer, og spillede en stor rolle i, at Norwich rykkede op til Premier League. Sidenhen har han dog også taget Premier League med storm, efter han har scoret seks mål og leveret to assists i seks kampe. De præstationer var gode nok til, at Teemu Pukki blev kåret til månedens spiller for august måned i hele Premier League.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Teemu Pukki er lidt af en helt i Finland, men det er ikke alle i Finland, som Pukki er gode venner med. Forfatteren Juha Kanerva, har skrevet en bog om Teemu Pukki, uden Pukkis indblanding, og her skriver Kanerva om angriberens tidligere liv og fodboldkarriere. Det er dog en bog, som Teemu Pukki offentligt har været ude og kritisere på sin egen Instagram.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Kanerva har nemlig skrevet, at trænerstaben i HJK, hvor Pukki spillede fra 2010-2011, mente at stjerneangriberen spiste for meget slik, da han angivenligt skulle have spist slik hver dag. I HJK scorede Pukki 18 mål og leverede 10 assists i 33 kampe, og kom efter kun et år i klubben, videre til Tyskland, hvor Schalke 04 stod klar med en kontrakt. Altså et stort skifte for finnen, og derfor tydede det på, at sliktricket virkede. Dog har Pukki nu været ude og slå anklagen om, at han spiste slik hver dag ned.

– Jeg har ikke fået chancen for at læse bogen, så jeg kan ikke kommentere indholdet. Men en enkelt ting kan jeg dog korrigere: Jeg ved ikke, hvorfra det stammer, men selv om jeg spiste mere slik dengang, end jeg gør i dag, har jeg aldrig spist slik “hver eneste dag”, lyder det fra Norwich-stjernen på hans Instagram profil.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top