The perfect guide to the casino

Wow: SÅ mange penge betaler Neymar sine venner hver måned

Foto: Ritzau Scanpix



Den brasilianske superstjerne Neymar, er i den grad en succesfuld herre. Godt nok fik han ikke sit ønske om at skifte tilbage til Barcelona igennem, men i Paris, tjener han stadig en kæmpe pose penge.

Neymar er lidt af en kontroversiel person, og uden for banen, er han også glad for at tage til fashionfester, overdådige ferier og meget andet. Her skal der selvfølgelig være noget selskab, og nu har The Sun afsløret, hvor meget Neymar skulle betale til dem hver måned, for at leve med brasilianeren i hans hus i Frankrig. Der er primært tale om tre personer i Neymars indre kerne af venner, Gil Cebola, Jota Amancio og Carlos Henrique.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Gil Cebola har arbejdet kort som Neymars agent, men er i dag Neymars personlige fotograf, som hjælper ham med blandt andet sociale medier. Cebola har udover dette, startet sit eget tøjfirma, en tatoveringsshop, og har nu over 500.000 følgere på Instagram. Jota Amancio kalder sig Neymars personlige rådgiver, og skulle være en af Neymars tætteste venner, da de også spillede sammen på Santos ungdomshold i Brasilien, og har boet sammen tidligere i syv år. Carlos Henrique skulle angivenligt have styr på Neymars reklame og forretningsaftaler uden for banen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Og alle de jobs for stjernen betaler sig. De skulle nemlig minimum modtage 10.000 pund eller omkring 85.000 kroner, for at bo sammen med Neymar i Paris. Det kan derfor i den grad betale sig, at være rigtig gode venner med en gavmild superstjerne, som ikke er bange for at dele ud af sin enorme løn.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top